kött och sallad.

öl
Suget börjar försvinna nu. Det är posetivt!
Så fort jag blir sugen på någonting så försöker jag få mig själv att veta att "det är endast tankens kraft som kan ändra ditt liv". Tankens kraft, thats it? Kan väl inte vara så svårt!?
Tro mig, det är det...

På fredag skulle mormor egentligen bjuda på pizza, men hon ändrade till kött och potatisgratäng istället. Då tar jag kött och sallad :)


Inget att säga?

Jag har typ ingenting att säga just nu.
Jag går ständigt runt och har ont i magen hela tiden, är hungrig dygnet runt. Är det normalt när man käkar gi? Jag antar att det är värt det i alla fall. Jag har inte ätit godis, druckit läsk eller ätit mackor på 4 dagar nu. Det är mycket för mig. Men i stället så äter jag en hel del frukt. Det är inte heller så bra. Det är mycket socker i frukt. Och det lär jag ju inte bli smal av i alla fall. Jag måste sätta en regel att äta bara en frukt om dagen. För idag har jag ätit 4 frukter. Men nu ska jag inte sitta och tjata om vad jag äter hela tiden. Det är ju faktiskt en personlig blogg, och då kan jag skriva om vad jag vill. Jag och Linnea fick i uppgift att gå till Hemsta idag fram och tillbaka på idrotten, men tyvärr så tog vi bussen. Var inte detta höstens kallaste dag så vet jag inte vad. Min idrottslärare säger att nästa gång på idrotten, även om inte armen har läkt, så kan jag i alla fall vara ombytt och träna benen på gymmet. Jobbigt att bli svettig under skenan. Usha!
På torsdag så hoppas att jag får mina linser ifrån Linda. Eller, egentligen hennes linser, men jag får dom.
Nu är det exakt 18 dagar och några timmar kvar tills taxin kommer och hämtar oss här i Forsbacka.
Kan man längta mer?
Jag hade tydligen en hel del att säga, haha. Men vi hörs!


"Det största misstag av alla är att oroa sig för att göra ett."


jag saknar mitt gamla hår.

Elektroniken tar över! :)

Okej, jag var ju med Marika igår. Vi kollade först på film. Men då somnade hon och sov under mer än halva filmen. SUCK. I alla fall så spelade vi spel sen, men hon fattade ingenting eftersom hon bara satt och msn:ade hela tiden. Tur att jag vann då, hade känt mig helt jävla värdelös om jag förlorade mot någon som inte ens hängde med. Tur att bastun finns i alla fall! I bastun finns inge elektronik, så då kunde hon äntligen vara social. Puss på det!

Efter det så var jag tvungen att logga in på msn en snabbis. Var tvungen att reda ut vissa saker, men jag vet tyvärr fortfarande inte om vi redde ut det? Aja, men då var det tjat av marika om att få logga in, snabbt skulle det gå! haha, tur att man vet varför i alla fall. Somnade snabbt efter att hon hade tagit datan ifrån mig, och fick reda på nu på morgonen att hon hade suttit uppe till 4 och chattat med en viss person, haha :)

Jag får grymt mycket minnen av våra kompiskvällar för typ 2 år sedan. Saknar inte ni det med?
Jag vill börja med det igen!

Nu har jag ätit nyttigt i ett dygn. Druckit mycket vatten och yagit promenader har jag gjort med. Idag skulle vi egentligen firat Tobbe, men jag pallar inte att följa med dit. För det första så har jag läxa att göra och för det andra så är jag livrädd för att inte kunna motstå frestelsen av kakor och sånt, det är så de första veckorna! :(

Jag har bestämt mig för att väga mig varje lördagsmorgon. Igår vägde jag 91,2 ! Undra vad nästa lördag visar ? :) Vad tror ni?

PUSS


Supersociala Marika.

Det blev inget av att vara med Linnea idag. Hon dissade mig för andra kompisar. Jag börjar vänja mig nu. SUCK. Men i stället så kom supernälla Marika hit och var social. Så nu ska vi kolla på film :)


Börja om från början.

Just nu har jag inte fått reda på om Linnea kommer hit eller inte. Det visar sig. I alla fall så blir det kycklingsallad idag. Riktigt sugen på det är man! Mamma och jag var på promenad nyss och hälsade på morfar på kyrkogården. Eftersom det nyss var prick 5 år sedan han dog så fanns det redan en hel del blommor där. Vi fick nästan inte plats med våra. Han var verkligen omtyckt!

Jag vet att jag har sagt en hel del att jag ska börja träna, gå ner i vikt osv. Men det har inte varit någonting jag har hållt. Men jag måste verkligen börja igen. För jag mår inte bra av det här. När min arm har läkt så ska jag börja simma fram till januari. Då blir det både simning och gym. Jag ska inte börja till 100 % med GI, utan det jag ska tänka på är att äta mer kött, fisk och ägg, och mindre kolhydrater, HELST inga alls, men jag får göra undantag.

Positiva saker med mig just nu:
Jag har börjat spara ut naglarna
Min självkänsla börjar öka
Jag ska snart utomlands och bli brun
min naturliga hårfärg börjar komma fram helt och hållet
håret växer snabbare än förr
min arm börjar läka

Negativa saker med mig själv:
Jag väger mer än någonsin
Min dubbelhaka och mina kinder är jättestora
jag vet inte längre om jag kommer få G i idrott
Mina nagelband går hela tiden sönder eftersom jag river på det
jag väger 91 kilo

Min mardröm är att gå över 100-strecket, jag vill verkligen inte det. Först vill jag gå ner så att jag står på 80 någonting. Sen någonting på 70. Jag vet inte om jag någonsin skulle kunna väga något på 60, men jag SKA i alla fall väga under 75. Under höstlovet, när jag nyss kommit hem ifrån tunisien, då köper jag hårförlängning. Och när jag väger under 80, helst 75, då piercar jag naveln. Jag önskar verkligen att jag kan gå ner dit.

Nu ska jag städa!


Linnea?

22 dagar kvar! Idag hoppas jag verkligen på att Linnea dyker upp här i lilla Forsbacka. Det är dags att hon kommer hit nu.

l

Hat, längtan och kärlek

Nu har mamma bokat resan och vi drar iväg om exakt tre veckor och två dagar. Fyfan vad jag längtar! Tunisien, here we come!

Jag är hungrig föresten. Åt ingen lunch idag i skolan och jag klarar inte av att vara utan mat. Mamma kommer hem om cirkus en timme och då blir det varma mackor framför tv:n. MUMS!

Detta meddelande är tillägnat till en person även om du läser det eller ej:
Jag hatar dig, jag trodde verkligen att vi kunde lita på dig, och vi trodde att du skulle vara en del i vårat liv, men nej, dra tillbaka till ditt ex, gör det du!
Men samtidigt så vill jag säga tack. Du gjorde det på fel sätt men du gjorde något bra. Hon är sjukt mycket lyckligare utan dig, hon förtjänar verkligen någon bättre. Svar på frågan: Jo, du är verkligen hjärtlös!

(bilden har ingenting med texten att göra)   Jag saknar er <3


Tillbaka! :)

Okej, nu är man tillbaka efter en riktigt trist och ledsam period. Allt blir bättre, eller hur?
Min arm är fortfarande bruten men det börjar läka. Nu är det ungefär två veckor kvar tills jag får ta bort skenan. Jag längtar! I morgon ska jag till sjukhuset och röntka armen, och se om det har blivit bättre, hoppas!

För er som fått för er att jag ska bli Bomhusbo så kan jag bara säga: Glöm allt jag sagt. Glöm alla ord, glöm alla känslor, glöm allt. Jag ska glömma att jag någonsin spenderat tre månader där borta. Det känns verkligen skönt att vara hemma i Forsbacka igen. Jag är Forsbackabo, en stolt sådan! Utan ladis, utan våran stora gräsmatta, utan att bada på sommaren, och utan att plocka körsbär hos mormor, utan att se det lysa i storgatans fönster i vinter, utan att spendera jul hos mormor... Det hade jag aldrig stått ut med. Nej, Forsbacka kommer inte kunna bli av med mig på ett tag till!

Föresten.. Jag vet att allt är riktigt tråkigt nu utan att jag lägger ut bilder, men det kommer. Eftersom min mobil blev stulen på skolavslutningen så var jag tvungen att ta pappas gamla. Det är inga fel på bilderna alls, men det är en nokia, och jag fick ingen sladd med. Ska försöka att leta efter en sladd ute i någon affär, för jag vill verkligen lägga ut alla dom.

m
Familjen är det bästa <3


Riktigt dålig uppdatering, jag skäms!

Okej, jag måste bara be om ursäkt för att jag inte har skrivit på hur länge som helst. Men som ni kanske vet så har jag brutit armen. Min högra arm dessutom. Så jag har väldigt svårt att skriva. Jag har dessutom svårt att klä på mig, svårt att gå på toa, svårt att tvätta mig, svårt att sminka sig. Men man får kämpa med alla de där sakerna med ett leénde, det kunde faktiskt ha blivit värre när jag ramlade av hästen.

Men i alla fall, så ska jag till skolan nu. Jag är riktigt trött på det faktiskt. Jag är inte trött på skolan över huvud taget, utan jag är trött på att ta andras anteckningar, och jag är trött på att skriva som en sjuåring. Men såklart så får jag göra allt det där med ett leénde med. Men nu måste jag skynda mig. PUSS

RSS 2.0