Bio!

Hinner inte skriva så mycket nu. Om en timme måste jag med bussen för då ska jag gå på bio med mamma :) Fast först ska vi ut och äta. Så mysigt! Hörs sen.♥

Grattis föresten!

Jag tänkte bara säga att jag har glömt att säga grattis. EM fick sina underbart söta tvillingar för 10 dagar sedan. Är grymt avundsjuk, men också glad för att allt har gått så bra för henne, att hon kan bevisa att graviditet och "bli mamma" inte är en ålder! Så sött! 

Nu sitter jag (somvanligt) och kollar lite på Tyra Banks show. Jag har tränat lite på läxan. Snart ska jag diska och sen fortsätta med läxan. Men Tyra är viktig! Och nu ligger Trixi och har kurat ihop sig bredvid mig, hon gillar inte att jag är borta, så glad att jag kom hem i morse. Synd att vi åker iväg igen i morgon då. Fast, jag saknar ju Bomhus.
, 
Bild på min sötnos!

Det blev ju inte direkt vad man hade tänkt sig...

Just nu sitter jag och kollar på gamla repriser av sjukhuset, kulkul! Kom hem ifrån Mogge för typ en och en halv timme sedan, det var ju egentligen meningen att vi skulle sova hos Marika, men palla det när hon har nån kille där, vad får man då höra under natten? :O Jag orkar inte bry mig längre. Känns som att slutet av veckan kommer spenderas till att göra läxa och umgås med familjen. Det är ju ändå bäst! Förlåt mamma..:(

Godmorgon!

jag vaknade för ett tag sedan. Snart ska jag äta frukost och efter det blir det att ta en dusch. måste plocka undan lite idag och diska och så innan jag åker, sen efter det sminkar jag mig ock åker 20 i sex. Nej, nu ångrade jag mig där. Nu messade Lotta och skrev att jag ska in till stan tidigare och träffa henne. Jag får väl göra som hon säger då :) så slipper jag vara ensam :) Så nu får jag skynda mig, jag skriver mer i kväll. Pusshej

Trött!

Nu är jag riktigt trött och ska strax gå och lägga mig. Robban sover här i natt. Vi har suttit vid en varsin dator och spelat The West. Fatta trött mamma är på oss spelnördar! Jag har tränat riktigt bra på ett av proven i alla fall, så nu kan jag det skapligt. efter det provet så har jag kvar:

#Prov fritidskunskap
# Sammanfattning
# Muntlig engelsk film-redovisning
# Instuderingsfrågor fritid
# 4 st studiebesöksrapporter 
# bokredovisning svenska

Låter det enkelt?
Om jag säger såhär. Jag har mindre än tre veckor på mig att göra allting. Önska mig lycka till!

Om 17 timmar går jag och väntar på bussen som tar mig till stan. Det är ju årets sista sommarkväll då! :D Ses någon?
k
 

Jag hatar inte dig.

Jag ska inte festa på ett bra tag. Allt blir bara skit av alkohol. Man kan ha roligt utan det. Men mår mycket bättre utan det. Jag försökte få det som förr, jag försökte fixa så att vi kunde ha en mysig kväll, utan alkohol, utan fester. Bara vi vänner. Men det blir alltid förstört! Ni får skylla er själv, ni är så besatt av att vara med på varenda fest. Ni vet att jag är en hemmaperson. Jag föredrar mysiga hemmakvällar framför en fest. Och det får ni acceptera. Men nej, jag hatar inte dig...

GI starts today!

Nu börjar mitt nya liv. Eller liv och liv, en månad kommer jag syssla med det här i alla fall. Om mindre än en månad börjar skolan och jag hoppas verkligen att jag kommer fortsätta med det när skolan börjar. Jag gick ner 2 kilo på en vecka förut. Det betyder att jag kan gå ner 8 kilo på en månad nu. Men eftersom jag inte tränade sist så räknar jag med att jag kan gå ner minst 10 kilo den här gången. Så fort mensen är slut så börjar jag simma. Och så fort skitvädret är borta så börjar jag spela tennis. Sen blir det promenader en gång om dagen också. Jag skuter inte upp det, jag väntar bara på bättre tider. Jag måste väl få ha kommit igång en dag i alla fall? :)

Nu blir det Starwars-spel med plastsyskonen snart. Först måste jag in och spela The sims ett tag :) puss

Familjen kommer alltid först.

Det är min åsikt. så är det. Familjen sviker aldrig. Det finns aldrig några man älskar mer än familjen, det är så faktiskt!
Igår var det fest. Samma saker händer mig som vanligt. Varför är det alltid jag som blir lämnad? Är jag ämnad för att bli det? Tur att man har Marika! ♥ Så nu sitter man med familjen och ska kolla på star-wars. Snart blir det grillad mat från en grill i sommarregnet. Och sen efter det blir det efterrätt! Hur underbart som helst.

Vad tycker ni kommer först? Festa/familj

PUSS.

Filmkväll med vänner!

Ikväll blir det filmkväll med vännerna. Junu och Patrik 1,5 bland annat ska vi se :) Det ska bli riktigt kul. Min mens har kommit, och det är jag jätteglad över. Nu slipper jag oroa mig för att jag är för tjock, även om jag vet att jag skulle behöva gå ner i vikt.  Marika kommer om mindre än en timme. Så jag skulle behöva kliva in i en dusch nu, slipper jag göra det när hon är här. Sen kommer Linda och Sara lite senare, kulkul! :D


l
Sara och Linda

Marika och jag

Hör av mig senare under kvällen!









GI

Tänkte bara säga tack för alla snälla kommentarer! Jag fick en fråga om jag hade testat använt GI-metoden, och svaret är ja. Det gick jättebra i början men tyvärr så har man halkat dit igen. Men nu är jag berädd att börja om från början igen. Nu när jag har gått upp dubbelt så mycket av vad jag har gått ner. Jag hatar verkligen mig själv just nu, det är hemskt!

Just nu sitter jag här med Marika, och väntar på att hennes mamma ska komma hem så att vi slipper hennes lillebrorsa ett tag :) Trött på barn just nu, haha.
Hörs senare! :D


Tillbaka igen!

Som du vet så har jag varit i Jämtland, och faktiskt så hade jag inget internet där så jag kunde tyvärr inte skriva någonting i bloggen. Hoppas inte att mina få besökare blev allt för ledsen. Nu är man hemma igen och jag känner mig riktigt nere. Snart ska jag dra iväg till en kompis en sväng, skönt ska det bli! Jag har gått upp jättemycket i vikt och min mens är mer än en halv månad sen. Nej, jag kan inte vara med barn. Då måste man ju ha sex med någon först, eller hur? Det var flera månader senast jag hade sex och det var med en tjej. Hur går det till? (ja, jag gillar tjejer)

Tyvärr så kan det vara så att anledningen till att mensen är slut är att jag är för tjock. Jag väger faktiskt nästan 90 kilo. En person i min längd ska väga 73 kg. jag behöver alltså gå ner 15. Kan väl inte vara så svårt? I alla fall så MÅSTE jag börja äta nyttigt nu, och motionera, simma, cykla, spela tennis och äta bara mat från djurriket och sallad. Det är mitt liv de närmaste månaderna. SUCK! Men vill man vara fin så får man lida pin. Jag känner mig oerhört ful nu för tiden, och det stör jag mig på enormt mycket!
Jag skriver nog mer i kväll någon gång. Jag tänker inte äta nå mer idag föresten!

På väg uppåt!

Jag sitter i bilen nu, på väg till Sidsjö i Jämtland. I cd-spelaren spelas Nicke och Nilla. SUCK. Bara att vänja sig, haha!
Jag kommer hem igen på torsdag. Det är inte så att jag längtar, det känns faktiskt riktigt skönt att komma bort ett tag. Och det är ju trots allt bara 5 dagar kvar tills jag får träffa mina vänner igen, och min katt saknar jag faktiskt!
Det gick bra att vara barnvakt igår. Han somnade i bra tid igår, och vaknade precis när jag hade vaknat, så allt var helbra!
Nu skumpar det på vägen och det är svårt att skriva. Jag skriver mer sen när jag inte rör mig på någon väg. Hejs!

Görande.

Jag kanske är lite dum när jag inte ens berättar vad jag gör. Just nu sitter jag i en väldigt låg fotölj och skriver på ett tangentbord som sitter väldigt högt upp. Jag är barnvakt till en liten söt pojk på 2 och ett halvt år. Han somnade för länge sedan så jag började kolla på ice age ensam innan jag kom på att jag skulle fixa en ny blogg. Här kommer en liten bild på halva mig i alla fall. Nu vet du hur hälften av mitt söta, mulliga ansikte ser ut:

b

Godnatt/ Tjorven

Välkommen till min nya blogg!

Jag har planerat länge att göra en ny blogg, helt anonym. Fel personnr, fel namn, allting. Men sen kom jag på: Vad spelar det för roll vad alla vet om mig? Så därför tänker jag göra så att den här bloggen förblir icke-anonym. Mitt namn är inte mindre än Lizette, efternamnet behåller jag för mig själv. Min skostorlek är 39, jag älskar barn och ja, jag bor i Gävle. Du kommer under tiden du läser min blogg få reda på varför jag är som jag är, och vad jag har för mål med livet. Du ska få veta mina önskningar, och jag kommer under tiden jag skriver i denna blogg kryssa för när jag har klara något. Här kommer några mål som jag vill klara innan året är slut:

*Skaffa hårförlängning i ungefär min naturliga hårfärg

*Ordna en maskerad

*gå ner i vikt så jag ligger under 80-strecket

*Klara mina skolarbeten så jag slipper gå om

Jag kommer att berätta om hur allt går och du kommer även att få veta mer om mig och min bakgrund, varför jag alltid har varit mobbad och varför jag älskar när folk säger att jag är konstig. Men en sak i taget, eller hur?

RSS 2.0