Godnatt

Nu ska jag sova. I morgon åker jag hem till Forsbacka igen. Tiden har gått för snabbt här. Behövde mer tid i Månkarbo känner jag.
Idag följde jag med min kusin Mia på en förfest hos hennes kompisar innan dom stack vidare till en annan fest. Kul var det! Även om jag bara stannade i en timme. Godnatt!
l

bra film?

Vad ska du göra idag?

Själv ska jag äta ännu mer tårta och kakor och kolla på tv. Jag är riktigt sugen på att se en bra film just nu. Får se hur det blir med den saken =)
Tips på en riktigt bra film någon? =)
l

Två och en halv månad sen födelsedag! :)

Godmorgon! Som ni vet så är jag hos pappa den här helgen. känns skönt att komma bort lite ibland. Jobbigt att behöva tänka på att jag sitter i skolan om två dygn, ush! Men i alla fall så fick jag två presenter igår. En från Dan och Anneli, en från farmor och farfar. Eftersom jag inte har varit här på typ 4 månader så har inte de hunnit fira min födelsedag, därför får jag mina presenter nu. En massa tårta och sånt åt vi med. MUMS. Nu ska jag gå och äta frukost. Vi hörs väl!
l

Sömn är viktigt!!

Jag har insett att om man sover bara några timmar på två hela dygn så kan detta hända:
Humörsvängningar - Check!
Minskad aptit - Check!
Huvudvärk - Check!
Tungt huvud - Check!
Illamående - Check!
Ont i magen - Check, check, check !!!
Detta är inte bra. Men det var värt det. Nu ska jag sova, och i morgon ska jag sova läääänge! PUSS
l

Trevliga dagar!

Har haft ett par riktigt trevliga dagar nu faktiskt, det behövde jag verkligen! I tisdags så kom Marika och Linda hem ifrån Stockholm och då sov jag hemma hos dom. Dagen efter så skulle vi åka hem till Linda och färga allas hår, och det blev jättebra. Linda passar i sitt, Marika passar i sitt och jag är riktigt nöjd med mitt! Efter vi hade färgat håret så åkte vi ner till stan och åt mat på österns pärla, det var riktigt gott. Sen gick vi upp till Ove och hälsade på honom ett tag. Men vi stannade inte så länge, drog ner till stan i stället, men bestämde oss för att åka hem till Linda och kolla på Titanic eftersom det var så dött på stan. På bussen så mötte vi Marcus. Han hade ingenting att göra så jag frågade om han ville följa med hem och kolla på Titanic med oss. Så det gjorde han. Alex och Ante kom också dit. Blev inge film för oss precis. Satt mest och pratade. Sen somnade vi och dagen efter (igår) åkte vi och kollade på hockey. Brynäs vann med 3-1! :D När vi sedan skulle hem så stack vi hem till alex i stället och kollade på film. Vi var även hos honom idag och åt pizza. Nu är jag hos pappa, puss!
l

Blev inget av.

Blir inte av att träffa dom idag. FAN. Jag som hade sett fram emot att träffa mina vänner. Det blir att stanna inne idag med. I morgon hoppas jag att vi kan ses. Åker till pappa på torsdag så då kan jag nog träffa dom i morgon :)
Snart kommer mamma hem med lite mat. Kanske hon vill äta pizza? Haha, nej, gud vad jag tjatar. Får bli något annat idag.
l

Jarres? =)

Eftersom Linda nyss loggade ut ifrån msn så antar jag att dom åkt nu, eller att dom i alla fall är på väg? Jag hoppas att dom inte ska hem till Marika först, det blir så sent då. Jag måste hinna visa lite bilder, visa filmen med alla danser för dom ska jag med! Och det skulle ju vara himlans trevligt att gå ner och köpa en pizza på Jarres. Får se om dom orkar. Eller vad mamma säger om det? Jag måste ju ha mat!

Nu ska jag diska, eftersom jag inte har hunnit gjort det än. Sen ska jag klä på mig och sminka mig lite. Puss
l

Nu måste jag vakna upp!

Nu efter två dagar av att bara sitta hemma så kommer jag på mig själv att fortfarande inte vilja göra någonting. Det kanske är dags för mig att vakna upp ur denna koma och hitta på någonting? Igår vaknade jag vid halv två tiden. Satt mig vid datan, kollade på tv. Kollade på film ifrån Samira Club och tränade på danserna. Sen när mamma kom hem så tog jag ett bad och sedan satt mig vid datan igen och sen gick och sov. Idag har jag ätit, tränat på danserna, sovit, kollat på tv, suttit vid datan. Tur för mig att jag fick prata med Marika i telefon idag. Jag insåg faktiskt hur mycket jag har saknat mina kompisar och hur mycket dom betyder. Så idag åker Marika och Linda hem till Forsbacka fast Linda egentligen ville stanna i Stockholm. Snällt!

Snart blir det att städa lite innan dom kommer, och sen tar jag en dusch och gör mig i ordning. Men först måste jag ju gå till mormor och hälsa på. Det var länge sedan jag träffade henne nu. Efter det så går jag nog hem och väntar på Marika och Linda. Eller så går jag till dom, jag har inte bestämt mig än.

Idag har jag också passat på att hänga upp en massa tavlor ifrån Tunisien. Jag måste vara besatt!!
l


Innan jag börjar 3:an:

Gå ner minst 15 kilo
spara ihop minst 5000 kr till Tunisien
lära mig alla danser därifrån utantill
Träffa Lord, Arbi och Nelly igen
Börja på någon sport eller dans
Spara ut naglarna så att jag kan måla dom riktigt
Träffa min kusin (som just nu ligger i en mage)
Hyra eller köpa filmen blå lagunen
lära mig lite franska

l


Min vikt (sent)

Min vikt var i morse när jag vägde mig 89,1. alltså har jag gått upp 6 hg bara på den här resan. Jag blev förvånad, jag trodde verkligen att jag skulle ha gått upp mycket mer eftersom vi åt ganska mycket i Tunisien. Nu tänker jag hålla mig borta ifrån GI ett tag. Jag har märkt att även om jag går ner i vikt av det, så mår jag inte bra. Jag blir stressad när jag vet att det är väldigt svårt att ha någonting att äta, det är ganska jobbigt tyvärr. Men nu är det så att min arm har läkt i en och en halv vecka utan skena. Nu ska jag ta det lugnt några dagar, sen åker jag till pappa, och då ska jag ta en promenad varje dag, och inte äta godis. Det är det viktigaste, jag ska äta nyttigt, regelbundet, dricka mycket vatten och strunta totalt i fikabröd, godis och läsk. När jag kommer hem så väntar jag en vecka, sen börjar jag att simma. en eller två gånger varje vecka fram till slutet av december. I januari börjar jag gymma också. Plus att jag håller på och dansar också (i smyg). Jag köpte skivan med alla danser ifrån hotellet, och tro mig, det är mer ansträngande än vad man tror. Jag SKA väga under 80 kilo när jag åker till Tunisien nästa gång! Puss
l


bilder

Här kan du se bilder ifrån hotellet. Du kommer bli chockad över rummen. Rummen var inte så jättebra. Men destå bättre var allt annat. Stranden, maten och underhållningen är det underbaraste som finns och jag SKA dit nästa år.

Föresten, måste berätta till de som har försökt fått tag i mig, jag har inga pengar på mobilen :( Men logga in och skriv på msn :) puss
l


Saknar, saknar, saknar! :(

Som alla vet så har jag varit i Tunisien, Hammamet, Samira club. Förlåt för mitt förra inlägg, insåg sen att det såg lite tråkigt ut. Men ville bara meddela att jag var där. Jag tänkte bara berätta att detta har varit den bästa resan någonsin. Jag ska dit igen! Jag ska inte berätta för mycket men jag det var verkligen meningen att vi skulle göra den där resan. Kärlek som fan! Jag saknar er! Nelly, Nino, black, Wassim, DJ kimo, Robin hood, Perla, Mimo, Cham, Rambo, Mamadou och speciellt: Arbi och Lord! <3 Jag berättar mer sen. Nu ska jag kolla på en film ifrån Samira club, ush, sorgligt är det. men nästa år ska jag tillbaka! :) puss
l

Nu blev ni chockad va?

skriver ifran Tunisien. det kanske marks pa stavningen? orkar inte beratta nagot. tar for lang tid att skriva/ hors om 5 dagar: PUSS
l

sista inlägget

Detta är mitt sista inlägg innan vi åker. Hoppas att allting går bra. Allt är packat och klart, tror jag.. Jag har rakat mig, målat tånaglarna, testat alla nya kläder, packat i böcker så jag har något att läsa när jag solar. Jag har nyss dushat och tvättat håret. Allt är nog klart, bra!

Nu måste jag slå på en film och se om jag kan somna till den. Jag hör av mig igen om 8 dagar (om jag inte hittar någon dator där)
l

MIN VIKT

Dags för att berätta om min vikt  igen. Det känns inte bra, verkligen inte. jag har ju berättat att jag har fuskat. jag har bland annat ätit ute på resturang, ätit marängswis, ätit smörgåstårta, kyckling och potatisbollar och fika idag. Vad håller jag på med. Vi kan lika gärna lådsas som att förra veckan inte fanns. Jag är tillbaka på 88.5 igen!

Nu tänker ni: "hon är ju besatt, tre hekto är inte mycket". Jo, det är mycket om man dessutom ska utomlands om ett halvt dygn. Ush. Aja, jag har i alla fall gått ner 2,7 kilo. det är ju bra. jag förväntar mig att komma tillbaka över på 90-strecket igen. Något jag verkligen inte ser fram emot. Efter det så sätter jag fart igen och då börjar jag även träna! :) Nu ska jag hem och packa väskan och städa lite. :)
l


bloggar jag för lite?

Det här är mitt 60:onde inlägg. det innebär att jag inte bloggar så särskilt ofta. Men med mina få läsare så spelar det nog inte en sån stor roll ? ;)

Vad gör jag egentligen om ett dygn? Ja, jag sover nog. eller så sitter jag uppe och väntar på att en taxi ska hämta upp mamma och mig. Kl 6 går planet, fyfan vad härligt! Nu ska mamma ha datan. Puss
l

Grattis mamma!

Sitter i skolan nu med coolingen Helena. Hon blev nyss livrädd på grund av filmen om Michael Jackssons spöke ;) Jag blev lika rädd själv, även om det var tredje gången jag såg den:)
Ni kanske undrar varför jag aldrig pratar om kost eller träning nu för tiden?
Det kan faktiskt bero på att jag har fuskat en hel del, tyvärr. Vet inte ens om jag vågar väga mig i morgon. FAN!

Idag fyller mamma år. Grattis mamma! Ska ut och äta med mormor, mamma, johan och Anna. Mysigt som fan! Sen är det lördag och då blir jag hemma och packar väskan och städar lite hela dagen. Sen på lördag natt/söndag morgon så åker vi! Ska bli så jävla underbart att komma bort ifrån allt ett tag. Ni förstår säkert vad jag menar? :)

Sen när jag kommer hem så måste jag försöka ta ut alla kläder ur min garderob och slänga den. För då ska jag nämligen ta över mormors snygga! Min håller faktiskt på att rasa ihop. Mer plats i rummet blir det då eftersom den är lite mindre. Ska bli skönt, kanske möblerar om i rummet då med samma gång. Jag vill vill måla om! Jag står inte ut med min blå tapeter och guldiga stjärnor (som jag faktiskt valde när jag var 10). Det måste bli någon förändring har jag bestämt. Aja, efter det så är jag hemma någon dag, hoppas att jag får träffa lite av klassen och träna på Shakespeare. Linnea och jag måste även spela in våran reklamvideo. Mycket nu. Jag vill även få tid att åka till pappa några dagar. Saknar honom. Jag har inte träffat honom och släkten sedan sommarlovet. Usha!

Nu ska jag vara lite social med Helena ett tag till. Försten! Jag ska klippa mig idag. Hoppas att det inte blir för kort, jag ska troligen sätta i hårförlängning när jag kommer hem från Tunisien. En sak till.. Jag bet av nästan alla mina naglar igår kväll, kollade ju på Jumanji! Spännande. Fan, jag som skulle fixa Manikyr. Aja, blev ett långt inlägg, men vad gör det? har ändå rast i mer än en timme till. PUSS

l


Hockey?

Är med Linda och Marika nu. Sover hos Marika i natt. I morgon blir det hockey. Ska höra med mamma om jag kan sova hos Linda då så slipper jag komma hem så sent. Vi ska ändå till skolan samtidigt på fredagen =) puss
l

Vadå? :)

Hur ska jag veta vem som skrev "vadå?:)" när det var anonymt? :O

Nu har jag hjälpt mormor med datan i alla fall! Hur lätt som helst. Snart ska jag hem och sova :) puss
l

Långsamt.

Nu blev jag rädd. Jag trodde allvarligt att bloggar skulle läggas ner. Jag var inne här för en halvtimme sedan, det gick inte att skriva blogg, det gick inte att läsa blogg. Vad är det som händer här egentligen? Kanske inte någon som la märke till det eftersom klockan fortfarande är morgon. Nu ska jag gå till bussen snart, ush, den här morgonen hade jag hellre legat kvar i min säng faktiskt. Men man måste ju! Bara 4 skoldagar kvar nu, fyfan vad skön det känns!

Jag har fortfarande inte lämnat in min ledighetslapp, men min mentor sa att det inte var bråttom med den, jag kommer att få ledigt vilket fall, fem dagar, det är reglerna. Och de kan inte räkna det som skolk för att jag har varit borta mycket. För det har jag inte. Den här terminen har jag skött mig ovanligt bra!

Känns som att dagarna går så sakta nu. Men det är antagligen bara för att vi snart åker utomlands. Det går verkligen skitsegt! Men snart så är vi där och solar på stranden medans ni andra får vara hemma och frysa i sverige, hehe. Sen är vi tillbaka igen och då kommer tiden att fortsätta gå segt, eftersom då kommer man gå omkring och vänta på att det ska bli julafton.

Jag håller på och stickar halsdukar. Inte till mig utan till ett lotteri som jag ska få ha för att samla in pengar till ett barnhem i Lettland. Ska bli kul att åka dit sen. Nu måste jag skynda mig. Bussen går om 20 minuter! Puss
l

långtråkigt.

Lyx! Jag börjar 10 över 12 idag. :) Men ändå håller jag på och stressa ihjäl mig när jag går upp halv 9. Har inget mer att säga. Denna dag kommer bli långtråkig känner jag på mig. PUSS
l

Lista

Nu är jag trött på att fylla min blogg med negativa ord. Det blir så tråkigt att läsa den då, eller hur?
Ska göra en liten lista, sånt tycker jag om:)

Ser fram emot:
Åka till Tunisien
Hamna under 80 kilo
Samla in en hel del pengar till barnhemmet
Åka till Taizé
Bli myndig
Sticka en massa halsdukar till lotteriet

Är nöjd med:
Min viktnedgång hittills
mitt liv i helhet
skolan

Är mindre nöjd med:
Har dåligt med tid
Dålig på att spara pengar
Hann inte städa klart rummet

Tycker om att:
Kolla på film
Sortera saker
Välgörenhet/frivilligt arbete
Sjunga
Sova
Mublera om/tillägga något nytt

Nu ska jag sova. Godnatt!
l


sova

Hur kan man lyckas bita ihop och vänta på att det ska bli bättre. Jag berättar ALLT för dig. Men du har rätt, jag har inte tid att belasta min hjärna med mer, det får helt enkelt inte plats mer. Vi får se om vi ses nå mer innan jag åker utomlands. Annars ses vi om tre veckor. Kanske är bättre ändå?

I alla fall, jag måste sluta äta! Idag har jag ätit soppa, en kycklingklubba, tre kiwi och två äpplen. Det är inte så mycket mat, men för mycket frukt! Nu är det prick en vecka kvar tills jag åker till Tunisien. Ett kilo till tills dess? :)

Nu blir det Top model och sedan ensam mamma söker. Natti natti efter det, skönt att sova faktiskt! :)
l


besviken.

Jag känner på mig att det inte kommer vara så stor skillnad på lördag heller. Jag vägde mig idag (fy mig) och jag hade gått ner bra i vikt. MEN på tisdag fyller morbror år och då blir det smörgåstårta. Jag kan inte vara så dum att jag tackar nej på en födelsedag. Nu tänker du "en bit smörgåstårta är väl inte så mycket". Nej, men nu är det så att mamma också fyller den här veckan. Hon fyller på frdag och då ska hon bjuda alla på mat. Fast i och för sig kan jag äta bra då med :) Vi får se hur det blir.

Igår sjöng jag i alla fall. Kanske har berättat det? I alla fall gick det jättebra. Sista låten vi sjöng var så otroligt bra, trodde nästan att taket på kyrkan skulle resa sig. Är lite besviken över att en viss person inte stannade så länge. Men nu ska vi inte deppa för det! Det var hur många andra som helst som var där och lyssnade i alla fall, bland annat min mentor.

l

Om du hade tänkt stanna där en tredjedel av tiden så var det ingen idé att du kom dit över huvud taget. Anledningen varför jag ville att du skulle komma var för att jag ville träffa dig, prata med dig och krama dig. Vart har du tagit vägen?


MIN VIKT.

Ush, jag hade rätt ändå, jag har inte gått ner så mycket. 4 hg på en vecka, det är ganska lite va? Aja, jag har i alla fall gått ner någonting. Bara jag inte går upp så är jag nöjd.

V.39: 91.2

V.40: 88.5

V.41: 88.1

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan åker jag till stan och sjunger. PUSS

l


Det går sakta nu.

Det känns som att det går söligt med vikten. Jag sköter mig, men jag känner ändå inte lika stor förändring. Kanske är så att GI faktiskt går snabbt i början, det börjar gå saktare nu. Får hoppas att det i alla fall är ett kilo jag har gått ner när jag väger mig i morgon, men jag börjar tveka!

Idag stannade jag kvar i skolan på musiken. Tre timmar! Det var den tråkigaste dagen av alla på musiken kan jag lova. Jag skulle egentligen vara med Morgan idag, men han skulle festa, så jag åkte hem i stället. Har ätit kycklingsoppa hos mormor, gott var det! Verkligen värt det...

I morgon blir det vägning! Efter det blir det att ta ett bad, äta mat och sen åker jag till heliga trefaldighetskyrkan och sjunger. Det ska bli riktigt kul. När vi har sjungit klart så kanske jag träffar eva på stan ett tag. Går nog upp till Ove och planerar nästa gång vi kommer dit och städar. Skönt att komma upp dit ett tag. Nu ska jag kolla på idol. Puss!
l

tråkiga dagar.

Nu har jag varit lite slarvig med bloggen igen kan jag hålla med om. Men under helt vanliga dagar finns det inte mycket att skriva. Därför gör jag bättre saker! GI funkar skitbra fortfarande i alla fall, och det känns helt underbart att just jag klarar av allt detta. Jag har aldrig klarat GI förr, men just nu klarar jag det. Grejen är att man måste tro på sig själv. Då fixar sig allt!

I alla fall så är det onsdag i morgon. Då vet jag inte vad jag ska göra. Efter det så är det torsdag, och då är det extra repetitin i stan inför lördag. Sedan är det fredag och då ska jag vara med Mogge för första gången på evigheter. Och dagen efter det blir super! För det första så får jag väga mig då, och jag längtar efter att kika på vågen igen. Inte för att jag har gått ner lika mycket som sist (det går alltid snabbast första veckan), men nog känns det att jag har gått ner allt. Men sen, på lördag så ska jag ju också uppträda i kyrkan :) Och efter det kanske träffa en person? Aja, puss på er!
l

:)

Skola i morgon. börjar tio över tolv och stannar kvar på musiken. Så kommer väl hem vid sex-tiden. Då ska man vara med Eva, ska nog gå över och spela lite biljard. får se hur det går med min brutna arm :)
l

Antingen för stort eller för litet.

Eftersom man hade så tråkigt igår så åt jag självklart lite för mycket. Inte för att det var någonting dåligt jag åt. Kiwi+kyckling, vilken kombination! Idag ska man till mormor och äta. Äntligen någonting att göra! Och mormor som gör så god mat.
Synd bara att jag inte kan äta allt. Så jag ska äta kött och sallad, det är gott det med. Jag får njuta efteråt!

Mamma och jag har suttit och tittat i olika kataloger efter lite kläder som vi ska beställa till Tunisien. Det är jättejobbigt för vissa kläder blir för stora och vissa för små (mest för små). Jag blir så irriterad för det finns storlek 42-44 (som kan bli för smått) och storlek 46-48 (som verkligen är för stort). Vart fan tog 44-46 vägen? Jag får nöja mig :) Linnena tog jag i lite för stor storlek och koftan tog jag i lite mindre eftersom det stog att den var ganska stor ändå :) Nu ska jag nog kolla på en snygg bikini :)
l

Jag hatar sysslolösa dagar.

Seg dag, det kan man lugnt säga. Jag har haft så tråkigt att jag till och med startade en Eva och Adam film. Men tröttnade efter en kvart. Efter det startade jag arn. Men har redan tröttnat efter bara några minuter i filmen. Vad är det med mig egentligen?

Då finns det bara en vettig sak att göra, och det är att sätta sig vid sin kära dator. Snart blir det att äta någonting, börjar bli lite smått hungrig igen. Blir man verkligen såhär hungrig hela tiden av GI? Fast i och för sig så äter jag ungefär hälften av de portionerna jag åt för några veckor sedan. Det är bra, för det är ett tecken på att min magsäck håller på att krympa ite, för jag blir proppmätt jättelätt!

Jag tror att jag har glömt bort att berätta vad jag gjorde igår. Jag, Fredde, Mimmi, Viktor och Ilja stannade kvar efter skolan några timmar för att "repa" ett tag. Vi ska nämligen spela in en skiva tillsammans. Mest för skoj skull, men vad skadar det att ta det seriöst? Efter det stack jag, helena och ida till Forsbacka. Jag gick först hem och åt medans de andra var hem till Helenas mamma och lämade present till hennes lillsyrra. Efter det kom dom hit och vi kollade på juno :) Underbart bra fim!

Veckans händelser:
Måndag: stanna kvar i skolan på musiken
Tisdag: Kör
onsdag: läxa
torsdag: extra körövning
Fredag: Mogge
Lördag: uppträda
Söndag: vet ej

En ledig dag bara. Usha, hatar att inte kunna bestämma samma dag vad jag ska göra. Men samtidigt så älskar jag att planera, så det är väl lika bra antar jag! :)

l


MIN VIKT.

Godmorgon. Jag tänkte bara berätta en riktigt rolig sak!
För en vecka sedan så ställde jag mig på vågen och mådde jättedåligt. Jag var ju över 90 kilo! (91,2)
Just nu är jag överlycklig! Kan man verkligen gå ner så mycket i vikt på bara en vecka?
Okej, här kommer det... jag väger just nu 88, 5 kg! Jag har alltså gått ner 2,7 kg På en Vecka! :D

Jag känner mig grymt duktig. Det är så här det ska vara ju. Då kanske jag kan väga under 85 när jag åker till Tunisien? Hoppas! :D Nu ska jag gå och göra en omelett, sen ta ett bad!
Vad tror du att jag väger nästa lördag?

l


Rubrik.

Sitter i skolan nu. Idag stannar man kvar lite med Mimmi och Fredde, Viktor stannar nog han med tror jag. Jag tänkte faktiskt på det idag. Så det var bra att dom frågade! Ska bli skönt att få sjunga lite :)
Förlåt för att jag är riktigt tråkig idag, men jag har faktiskt ingenting vettigt att säga. Kan berätta om gårdagen.

Efter skolan stack jag, linda, ida och helena till ica maxi och köpte smink, hårfärg, fransk manikyr osv. Sen åkte vi till marika och hade tjejmys! Då var det Eva, jag, Linda och Marika. Jättetrevligt! Åt god mat, färgade lindas hår, skitsnyggt blev det! Jag gjorde även fransk manikyr på Marika och eva, blev snyggt, men eftersom de inte väntade tillräckligt länge så sabbade dom det så jag fick fixa till det. suck. Aja, trevlig kväll blev det i alla fall!

Ikväll blir det inte att göra någonting. Ska ta det lugnt, och sova. I morgon blir det vägning igen. Jag förväntar mig ingen stor nedgång faktiskt. Jag har fuskat och kollat vågen under veckan och då hade jag gått ner skapligt mycket i vikt. Men efter kvällen hos marika igår så vet jag inte. Jag åt inga kolhydrater MEN jag åt mycket av resten. Och tyvärr så åt jag en hel del vindruvor (vilket jag inte ska äta) Aja, det ordnar sig. Lite viktnedgång blir det säkert! I morgon ska jag även ta ett bad och alltså ta av min skena. Skönt! Den kliar en hel del så det blir skönt att ta av den. Tror jag tvättar den samtidigt!

Hejdå.


RSS 2.0