MIN VIKT + helgen

Jag tänkte bara göra en snabb uppdatering och säga förlåt för dålig uppdatering (anledning kommer sen) men också för att berätta min vikt. Jag kör ju egentligen med att väga mig varje lördag men eftersom jag har varit borta hela helgen så tog jag det idag. Kan ju inte spela så stor roll. Sist jag vägde mig stod vågen på 88.4. Jag vet inte vad det är med mig men nu, en vecka senare så har jag gått ner till 86,7. Jag hoppas att det inte fortsätter att gå så här snabbt bara, jag vill inte bli besatt av vikten men fortsätter det såhär bra så kommer jag verkligen att bli det. jag satsar på att försöka gå ner 7 hg till nästa vecka så att vågen står på prick 86. Jag har gått ner 1,7 kg på en vecka, hur fan går det till egentligen? Jag har inte ens kört med GI. Okej, här kommer det jag tror är anledningen..
*jag har inte ätit godis på länge och när jag väl äter så tar jag i små mängder.
*jag promenerar till praktiken nästan varje dag och rör på mig mer än annars.
*Jag har slarvat en hel del med mat, i helgen har jag inte viljat äta mycket alls.

Nej, jag skiter inte i att äta mat för att jag tänker på min vikt, jag har bara inte haft tid, jag har varit upptagen i helgen! ;)

I fredags så skulle jag vara med Ninni på stan i bara 1-2 timmar. Men då träffade vi Linda och Julia på stan, dom skulle festa och vi tänkte hänga med. Men då ringde Alex mig och frågade om jag ville komma över. Tveksamt.. Men okej då! Linda, Julia och Ninni stack hem till Julia för att sminka sig och så. De sa att de skulle komma över ganska snabbt, och klockan var bara fem när jag stack till Alex. Men inte fan kom dom heller! Vi pratade med dem varje timme och de lovade varje gång att de skulle komma. Jävla svikare! (nej, linda, jag hatar inte dig. Men tror du att jag inte är besviken så har du fel). Och Marika, Linda och någon till jävel ringde och låtsades vara någon annan och kallade mig jävla hora och bad mig att hålla käften. Även om ni låtsades vara någon annan så sa ni ändå det om MIG och det känns fortfarande lika mycket. Man kan inte skylla på att man är full! Men i alla fall så fortsätte kvällen med att vi bara satt hemma hos Alex och väntade på Linda. När kl blev typ tre, fyra så gav vi upp. Alex började laga mat och sen somnade vi.

Lördagen var grymt mycket bättre och jag är glad över att ni inte kom dit den kvällen, ni hade bara förstört det! I alla fall, jag sov ju hos Alex ifrån fredag till lördag och på dagen tog vi det bara lugnt, på eftermiddagen så stack jag till Hasse och Paula och hälsade på ungarna. Ja, jag kan ju verkligen inte säga att jag är hatad där! Sen efter ungefär en och en halv timme så gick jag tillbaka igen och då var Mimmi, Ida, Sandra, Marcus, Alex och Nikki där. Det började ganska segt, jag vågade fan inte prata med någon. Men sen började det ramla in en massa folk och då blev det grymt roligt! Träffade massa nya människor, det är det som är det bästa med fester. Folket, inte drickan! Det roligaste på hela kvällen:

En kille: "Ursäkta, har du en cigg att bjuda på?"
Alex: "Ge mig ditt glas då."
(klunk,klunk,klunk)
Alex: "nej, tyvärr, jag har ingen cigg."

Fyfan vad jag höll på att garva ihjäl mig då! Stackars kille, han såg så besviken ut ju. Han berättade att det var den sista drickan han hade men om han fick en cigg så skulle Alex få några klunkar. Inte fan fick han någon cigg eller. Aja, i alla fall så började folket sticka redan vid 1 eftersom polisen tydligen skulle komma? :O Så när dom hade gått så var jag skittrött, men Alex höll mig vaken (A). Sen kom det två andra roliga människor, men hann inte vara så social med dom innan dom gick igen. I alla fall så blev klockan ungefär 3, halv 4 när alex ställde sig och lagade mat igen. Under tiden så somnade jag och Mimmi i sängen. När vi vaknade så var maten klar. Vilken lyx! Sen la vi oss igen och jag kunde knappt sova på grund av alla snarkningar ifrån Alex. Marcus pratade i sömnen också! "Vi springer bakom hörnet, skynda er då och spring bakom hörnet!". Sen när jag vaknade så gjorde jag mig i ordning och åkte hem ganska snabbt. Mormor skulle bjuda på Kalops. nu ska jag sova. Godnatt! :)


Föråt.

Förlåt för jättedålig uppdatering! Anledningen är nog för att jag har haft fullt upp, men sen också för att jag har varit på dåligt humör de senaste dagarna, anledningen är tyvär personlig. Idag har jag haft praktik, sen åkte jag hem och sminkade mig, också vandrade jag vidare till knoppen och träffade lite roligt folk. Eller, det var mest idioter där. Hur fan kan man slänga ut sånna saker ur käften som dom gör? Och förstöra Evas cykel..Har de inget liv eller? :O

Aja, i alla fall så sticker jag nog dit i morgon med, om det inte är någon som har något annat erbjudande till mig? Nu ska jag sova. Jag bloggar mer sen någon gång, inte idag, kanske i morgon. Godnatt!


Nu åker jag till stan!

Idag blir det att städa hos Ove inne i stan. Det var ett tag sedan sist, och jag skulle verkligen behöva lite pengar. Så, jag kommer troligen inte blogga nå mer under dagen tyvärr, ni får klara er utan mig ;)
Min buss går om en timme och jag måste hinna dusha innan. Jag hör av mig i morgon eller när jag har kommit hem. PUSS

Ingen brangelina längre?


För ett par år sedan sa jenny shimizu att hon var säker på att det skulle ta slut mellan Angelina och Brad någon dag. Angelina ville ha fler barn, Brad ville inte. Brad var otrogen och Angelina var fortfarande inte klar med att utforska sin sexuallitet.

"Anledningen till att Angelina kommer lämna Brad är för att hon är för besatt av kvinnor" sa Jenny i en intervju förra året. Hon visste att Angelina inte skulle kunna stanna hos en man hela sitt liv. Och det stämde...
Under det här året har Angelina haft sex med minst två olika tjejer, en av dem är Jenny.
Hon har alltid vetat att de har haft en speciell kontakt, och hon har alltid älskat henne, även när hon var med Brad. Enligt mig så passar Angelina bättre tillsammans med tjejer, eller om jag tänker efter.. Vem som helst utom Brad. Hon förtjänar ett lyckligt liv!




Grr! ;)


Anledning till att jag inte...

Anledningen till att jag inte dricker varje helg!

1. Dricker man för mycket så tror man att man ser bättre ut än vad man egentligen gör. Ja, man får bättre självkänsla, men ibland är det inte bra. Vill du verkligen skämma ut dig totalt?

2. Ni har säkert alla varit med om att ni tycker en tjej/kille är riktigt snygg en kväll, och dagen efter så ångrar ni er. Det blir så! Passa er för vem ni vaknar med på morgonen!

3. Slagsmål eller olyckor händer väl ändå oftast på fyllan, eller hur?


4. Du blir mindre medveten om vad som händer runt omkring dig, koll på tiden har du verkligen inte.


Det här är några av anledningarna till varför jag inte ofta dricker. Men sen är det också för att det ofta strular med vänner eller man börjar bråka med folk utan anledning, det kostar pengar, men också värdefull tid! Och ja, jag festar jag med, men det finns vettigare saker att göra!



Anledningen varför jag inte solar solarium!

1. Man ser direkt på någon som är "fejkbrun" om de solar för mycket. Man får fläckar! Jag har själv aldrig solat solarium i hela mitt liv!


2. Jag säger bara ett ord: "Hudcancer"... Man väljer inte det före att vara brun.




Anledningen till att jag inte svälter mig själv!

Hellre någonting att hålla om än en bit skelett i famnen.

Du kanske vill se ut såhär, men det vill inte jag.

Jag är stolt som fan över att jag är precis den jag är, och jag har insett att det är det som är det viktigaste. Hellre mullig och kramgo än ett benrangel. Hellre ljus och naturlig än fejkbrun med en massa pigmentfläckar. Ja, jag kanske hellre sitter hemma en kväll och myser framför tv:n än att vara ute och supa skallen av mig. Men du kanske borde passa på, för dig finns det inte så många hjärnceller kvar att förlora. (oops)
Hellre soffpotatis än partyprisse.
Tack för mig! ;)


FILMTIPS?

Kl sex börjar sökandet efter Paris Hiltons bästa vän igen. Egentligen ett jävligt töntigt program, men jag tycker verkligen om det. Jag anser att Paris Hilton har mer än bara fåfänga, lika som Kissie troligen också har, men hon visar det inte bara.


När jag har kollat klart på det så blir det mat. Sen ska jag och mamma kolla på någon mysig film. Är det någon som har något förslag? Tyvärr blir det chips och dip till filmen. Men som låten säger: Jag börjar på måndag!


Gina Tricot - Party/fin-kläder! + MIN VIKT

Nu har det varit slarvig uppdatering igen. Ibland har man tyvärr en sån period då man inte vet vad man ska skriva. Men i alla fall så tycker jag att ni förtjänar att få veta min vikt eftersom det var ett bra tag sedan jag berättade om den för er. Nu när jag träffar en kille så blir det ofta så att jag slarvar med maten och köper godis och chips till mys framför tv:n. Det har blivit nåra morgonar med pizza också. Ajaj, inte bra Lizze! Men, jag vägde mig idag för första gången på några veckor. Och jag är chockad! Trots att jag har ätit så himla mycket onyttigt och inte rört mig någonting så står jag ändå bara på 88.4. I och för sig så är det ganska mycket, men jag har inte gått upp någonting alls på de här veckorna.

Tänkte berätta att jag suttit inne på Gina Tricots hemsida och kollat in lite supersnygga kläder! Jag tänkte visa lite förslag på snygga kläder att handla. Det är mest partykläder, det är ändå sånt jag saknar. Här kommer lite bilder:


För det första så behöver jag underkläder, och här fanns det mycket snyggt!



Bälten har jag alltid viljat köpa, men konstigt nog så blir det aldrig av..



Jag har en hel del leggins hemma. Men det blir hål i dom så snabbt, så jag behöver fler!



Gina har nog de snyggaste topparna som finns!


Detta är mina personliga favoriter! ;)



mitt 100:e inlägg!

Som ni vet så är detta mitt 100:e inlägg. Det kanske inte låter så jättemycket men det är faktiskt en hel del. I början av bloggen så skrev jag de målen jag hade, och det ena var att sköta skolarbete så jag slapp gå om. Det fixade sig, precis som jag ville :) Så det kan jag bocka av ifrån listan. Sen var det en löjlig grej om att ordna en maskerad. Det är inte så jätteviktigt, det var mer att jag och min föredetta bästa vän ville fixa det tillsammans, men nu fixar jag det ensam i stället, utan honom. Det kommer bli mycket bättre, och jag lovar att det kommer bli av. Gå ner i vikt ska jag också göra, men det kommer nog ta ett tag. Så länge det aningen står still eller går ner så är jag nöjd :)

I alla fall så ska jag på bio med Alex i morgon, fan vad jag längtar, har viljat sett den filmen ett bra tag nu, och nu får jag det äntligen :) Aja, nu ska jag spela cs! ;) Puss

Att göra!

Jag vet, jag är grymt tråkig nu för tiden, jag har så mycket för mig så jag hinner inte ens skriva blogg! Detta har hänt de senaste dagarna:
Fredag: Middag med Alex och mamma, Alex stannade över natten.
Lördag: Åkte hem till Alex där han hade en massa kompisar. Jag stannade över natten.
Söndag: Vi köpte pizza och kollade på film, jag åkte hem.
Idag: Min första APU-dag på Söder´s zoo!

Det som händer denna vecka är:
Tisdag: Stannar kvar i stan med Marre
Onsdag: Stannar kvar i stan men vet inte med vem än
Torsdag: Äta mat med mamma, mormor och Anna
Fredag: Eventuellt gå på bio med Alex och troligen Eva. Linda och Marika ska också gå.
Lördag: Kanske städa hos Ove
Söndag: Sätta igång med skolarbete!


Nu ska vi stötta varandra!

Är det någon mer än jag som vill gå ner i vikt?
Jag klarar verkligen inte det här utan någon som hjälper mig och ger mig tips och motivation!
Jag ska börja träna, det har jag bestämt mig för. Men hur då?

gymma:
Väldigt jobbigt de första gångerna, man får alltid träningvärk efteråt och tröttnar väldigt snabbt. Men väldigt effektivt!

 motionera:
På det naturliga sättet genom att ta promenader och jogga! Men det är väldigt jobbigt att springa när man är ganska stor, det är nästan omöjligt! Men gratis är det dock.

 Simma:
Jag älskar vatten och jag älskar att simma, men ett årskort eller terminkort är väldigt dyrt, men det kanske är värt det om man älskar vatten så mycket som jag gör?

 tennis:
Jag har alltid gillat rackertsporter som tennis och badminton. men jag kanske har för dålig självkänsla för att börja på något sånt? Tänk om jag gör fel! Plus att det är dyrt.. men roligt! :)

Jag hoppas att ni vill hjälpa mig och komma på förslag, det skulle verkligen behövas. Puss!

Tur på fredag den 13:e! :)

Hej! Jag glömde att lägga in alla bilder igår som jag hade sagt att jag skulle göra. Men fixar det nån gång under helgen, kanske senare dag. Nu sitter jag hos min mormor och har tyvärr inte bilderna där. igår var det fredagen den 13:e. Och jag måste bara säga att det inte märktes ett dugg. Man brukar väl ha otur fredag den 13:e? jag hade all tur man någonsin kan få, jag lovar! aja, som ni märker så hade jag en riktigt trevlig kväll i alla fall, det var underbart. Mamma lagade riktigt god mat. När vi hade ätit i typ en timme (pratat en hel del med) så stack hon till mormor och kollade på idol. Då blev vi ensamma några timmar, det var skönt. Det är inte så ofta jag är ensam med honom faktiskt. Men i alla fall, han hjälpte mig att installera cs, så nu har jag det. Skitkul är det faktiskt! efter det slog vi på en skräckis och satt och mös och åt godis framför tv:n. Sen blev han trött, jag med faktiskt. Så vi bestämde oss för att gå och lägga oss, och då var klockan bara halv 12. men ändå somnade vi inte förän vid 4-tiden. Vi hade en hel del att prata om och det var hur mysigt som helst! Sen vaknade vi av hans jävla alarm på morgonen. Han var tvungen att ta 20 i 10 bussen hem eftersom han skulle på dop. Men troligen så åker jag till honom senare under dagen och sover där.

Detta är svaret på varför Kissie inte är en förebild!

Sanning nummer 1: Hon dricker alldeles för mycket!
Jag behöver inte ens ge er en förklaring varför jag tycker det. Alla vet att hon dricker mycket! Hon har själv berättat att hon dricker varje onsdag, fredag och lördag! Anledningen är för att hon "jobbar". ska det vara så svårt att arbeta nyker?

Sanning nummer 2: Hon ljuger för sina läsare!
Borde inte bloggare vara förebilder och tala sanning när en trogen läsare frågar en fråga? för ett tag sedan frågade en läsare om hon rökte. Hennes svar blev att hon aldrig någonsin rökt och att hon aldrig skulle göra det heller. Inte ens feströka! hur kommer det då sig att hon själv har lagt ut en bild på sig själv med en cigg i handen, då hon dessutom suddat ut samma hand hon håller ciggen i? tror hon att man är dum eller? Kissie, vi såg mycket väl att det var en cigarett du höll i handen!

Sanning nummer 3: Hon sviker tv4 för en baksmälla!
Alla vet väl att Kissie skulle vara med på tv igår morse? Kenza kom dit, Foki kom dit, men självklart inte Kissie. Anledningen varför hon inte dök upp var för att hon hade "jobbat" sent kvällen innan. Det är väl bara att erkänna att du var bakis. Eftersom du redan har berättat för dina läsare att du dricker varje onsdag, fredag och söndag så förstår vi att du var bakis den morgonen.

Sanning nummer 4: Hon tror att hon är bättre än alla andra!
att säga saker som: "jag är trött på att folk vill ge mig gratis handväskor" och att "jag var den första blondinen i hela världen och alla andra blondiner har tagit efter mig". Det är bara patetiskt!


Här har du beviset:


Snacka om stor utväxt föresten!

Bilder och bevis från de andra sanningarna kommer i kväll. Jag är i skolan nu så det gick inte att ladda upp. Puss!

Prinsessa eller alkoholist?

För alla er som inte läser Kenzas blogg så tänkte jag bara säga: Läs den! Hon är 100 % sann, och pratar ingen skit alls jämfört med Kissie och alla andra fjortisbloggar. Kenza är en riktig förebild! Kissie är ingenting jämfört med henne, men ändå så har fler hört talas om Kissie än om Kenza...?



Prinsessa? :O Snarare alkoholist! Ja, Kissie, du borde ta några vita veckor faktiskt!

Fler åsikter kommer i nästa inlägg :)


Lite tips tack! :)

I morgon blir det middag med mamma och A. Jag är ganska nervös för mamma har ganska lätt att skämma ut mig. Jag behöver faktiskt era tips nu! Jag måste veta vad ni hissar och dissar när det handlar om middag/filmkväll. Det är första gången den här killen träffar min mamma och jag vill verkligen inte att detta går åt helvete.

 Hiss/diss?

 godis eller fruktsallad


 
diskreta eller glada färger?


Jag förstår varför vissa är "kända".

En riktigt rolig sak som har hänt idag är att min statistik har höjts en hel del på bara några timmar för att jag kommenterade Kissie en gång. Inte undra på varför vissa andra är "kända".


Svar på kommentar

Jenny om Godnatt:
Du har inte uppdaterat på ett tag, vad har hänt? Dessutom undrar jag hur man gör så att man kan skriva sitt namn så fint som du gör?
Ha det bra!

Svar: Så mycket jag vet så var det 3 timmar sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Tycker du det är väldigt länge så vet jag inte vad du förväntar dig...
Svaret på den andra frågan är helt klart paint. Ett gammalt men väldigt bra sätt att göra enkla bilder på. Skriv bara en text och ändra storleken till max och välj en snyggare stil. Sen spar du bilder och klistrar in den som liten bild efter varje inlägg. Hoppas att du har fått svar på vad du vehövde! Kram

l

Tips på bra låt!




Detta är en riktigt bra låt! :)

Baddräkt nästa år? :)


De flesta har nog sett den här supersnygga baddräkten på Kenzas blogg. Jag vet: "det är vinter nu och vem tänker på badkläder då?" Jag tänkte bara berätta att jag fick nån konstig syn framför mig, jag tror verkligen att baddräkter kommer bli riktigt inne till sommaren, speciellt sånna med öppen mage eller sida. Kan ni se mig med en sån här när 10-15 procent av min kropp är borta? ;) här kommer lite fler tips:

Jag tycker att dom är riktigt snygga. Den vita kanske är lite för slampig men det beror ju också på vilken person som använder den ;)
l


Vad håller hon på med egentligen?


Egentligen är det väl bara posetivt att du inte dök upp idag. Jag tycker att Kenza och Foki förtjänar tiden på Tv bättre än vad du gör, men man tackar inte JA, och sedan stannar hemma. Jag trodde att du älskade att vara med i tv? Ett stort + till att Kenza är sig själv överallt och alltid står för sina åsikter, till skillnad mot dig.
l

Brist på kläder och muffins som svämmar över.

Det här är andra dagen jag är hemma ifrån skolan. Den där jävla sprutan får mig ju bara att må sämre! Men jag börjar friskna till nu. Så i morgon ska jag till skolan. Det är ganska viktigt med tanke på att jag måste hämta APU-uppgifter där, nästa vecka börjar jag ju på söder´s zoo.
Jag börjar bli lite stressad nu, i år vill jag ha någonting riktigt fint på mig på julafton och nyår. Har ni några tips eller tycker ni att jag ska köpa någon av de här?

Kläder ifrån HM:


Kläder ifrån Cubus:


Jag tycker att jag har hittat riktigt snygga kläder men klänningen och de blåa skorna ifrån HM är jag riktigt nyfiken på!

Idag har jag bakat muffins. Det är ett tecken på att jag börjar bli riktigt frisk! Nej, men allvarligt, vaknar man klockan 8 och inte kan somna om så är faktiskt bakning en ganska trevlig sysselsättning. Jag gjorde ett recept på 15 muffins men fick bara 10 stycken. Jag hade i för mycket smet i formarna så de svämmade över. Tur att jag inte åt så mycket smet, för då hade det blivit ännu mindre muffins. Och dom måste jag ju ha i morgon när jag, mamma och A ska äta middag. Jag känner på mig att det kommer gå åt helvete, pinsamt som fan kommer det bli i alla fall. Men det är väl bara att tänka så posetivt som möjligt så kanske det blir bra! :)


Visst ser det gott ut? Dock så såg inte mina lika goda ut.. Men de duger nog ändå!
l

:)

Följ mig på bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/864890/borjaomfranborjan

Nu ska jag sova. Godnatt!
l

Jag är grymt trött på dig.

Rubriken säger allt. Allt du gör, allt du säger.. Det är så jävla patetiskt. Och jag nämner inga namn. Men alla vet nog vem jag pratar om. "Du kan umgås med vilka du vill men kom inte till mig om du blir sårad". Vad  fan menade du med det egentligen? För det första. Enligt dig så får jag tydigen inte umgås med vilka jag vill. För det andra. Hur ska jag kunna komma till dig när jag blir sårad om det är dig jag blir sårad av? Jag har lärt mig av mina misstag, det säger jag bara. Misstagen jag gjorde var att tro på dina ord. Jag är grymt ledsen över att jag inte kom på det tidigare, för jag var blind med dig. Jag var blind eftersom jag inte kollade runt omkring mig. Jag såg inte människorna runt omkring och det är en stor synd. Jag har träffat de mest underbaraste människorna jag någonsin mött under den här korta tiden. Och anledningen, det är för att du inte längre funnits här för mig. Så egentligen borde jag vara tacksam över det. Tack! Jag mår mycket bättre just nu, och så ska det fortsätta! Och du föresten, när du går där på röda mattan... Tänk bara på då att jag är lyckligare hemma med mina underbara vänner än bredvid dig på mattan. Hellre ett leénde ifrån hjärtat än ett ditmålat. Känns riktigt bra att få detta sagt. Godnatt!

p.s. Jag hatar svininfluensan-sprutan. Min arm gör ont!
l

Mycket att komma ihåg

Nu är jag stressad. Snart ska jag till bussen. Och jag måste komma ihåg att ta med mig lapp till min APU eftersom jag ska hälsa på där idag och fylla i den. Sen så måste jag komma ihåg att kliva av bussen rätt och inte glömma bort det och råka åka till skolan ändå. Jag måste också komma ihåg att ta med mig sångtexten jag har hemma utifall de andra inte har med sig den. Det hade inte varit så bra att man glömmer ta med den enda text jag inte kan ;) men i alla fall så måste jag komma ihåg att ta med mig "sprut-lappen" hem till mamma så att hon får fylla i den. Glömmer jag det så får jag inte ta någon spruta i morgon. Och det vill jag ju.
Aja, nu måste jag göra mig i ordning för att sen gå till bussen, åh, justja, busskortet måste jag lägga i väskan! :) Puss
l

Godnatt


Jag saknar mitt långa hår!

Godnatt! ♥
l


Ingenting blir som man tänkt sig.

Ursäkta för dålig uppdatering. Haft lite fullt upp nu några dagar. I alla fall så blev gårdagen verkligen inte som planerad. Egentligen skulle vi åka till Ove tidigt på morgonen och städa där till ungefär kl 3-4. Sen skulle vi gå och köpa något att äta och efter det sticka till Alex för att mysa framför tv:n osv.. Men såhär såg gårdagen ut:

13.40: åka in till stan
14.10: Hoppa av bussen för att tvinga en full Sandra att åka hem
14.40: Ta en prommenad till statoil för att köpa festis och äckliga tuggummin
15.15: Hoppa på en sen buss
15.25: Möta Robin för att senare gå till nian och handla smink och kolla kläder
16.00: sminka mig
16.40: Köpa vattenballonger
16.50: Blåsa upp vattenballonger medans Eva mötte Mickis
17.10: Kasta vattenballonger
18.30: Äta på donken
19.00: Hänga på stan bland folk
20.00: Säga hejdå till Robin och Mickis
20.30: Äta på Max (eva)
21.15: Ta en promenad till öster
21.30: Hälsa på Paula och hennes vänner
23.30: Gå till Alex och hälsa på ett tag (även hans 13-åriga kusin var där)
00.45: Rnga taxi och åka hem

Var ju inte världens roligaste kväll, men vi hade våra stunder vi med. Just nu sitter jag och väntar på att mamma, johan, tobbe och kanske mormor kommer hit för att flytta bort min trasiga garderob och ersätta den med en mycket snyggare fast mindre byrå. Det kommer bli skitsnyggt, mer plats i rummet dessutom. PUSS
l


En skolvecka kvar.

Nu har jag min sista lektion, härligt! Sen åker jag hem och väntar på mamma, ska kanske kolla lite på dvd:n ifrån Tunisien ett tag, har saknat detta. Måste ringa Ove också, eftersom jag inte vet vilken tid vi ska komma och städa i morgon. Men sen, när mamma kommer hem så ska vi laga mat och sen kommer mormor och Johan, mysigt! Gott med. Idag är det fredag! Det betyder att det är en skolvecka kvar, och sen är det APU. Det kommer bli otroligt roligt. Att få hålla på med djur hela dagarna. Aja, hejdå.
l

Fullt upp!

Nu blir det fullt upp hela helgen. Så tyvärr så kommer jag inte ha tid att träffa så många. Idag ska jag och mamma bjuda mormor på mat. Jag vet inte om Johan och Anna kommer då, det visar sig. På lördag ska jag upp tidigt för då ska jag städa hos Ove med eva. När vi är klar med städningen så går vi och äter, sen sticker man till Alex. Vi får se, kanske hinner ta en sväng till Hasse och Paula, dom bor ju så nära ändå. Har saknat ungarna! Sen på söndagen ska vi troligen åka och städa igen eftersom vi säkert inte blir klar på lördagen. Det blir storstädning, vi kanske ska byta ut lite möbler, det behövs!

"Dit it hurt when you fell from heaven? Did it hurt just to know i was right here whaiting? Do you know, do you know it was love from the first time we touched? Falala, lalalalalalala, tralala, dadadadada..."

 


bilder!

Idag har vi tränat en hel del Shakespeare i skolan. Nästan tre timmar sammanlagt, det är faktiskt skitkul när man verkligen koncentrerar sig. Det känns riktigt stressande att vi ska spela upp pjäsen på torsdag. Vi har verkligen inte lång tid kvar att öva. Usha! Men det går nog bra.
Idag skulle jag egentligen på kör. Men jag orkar verkligen inte det. Det känns som att det blir för mycket. Jag såg kören som ett tillfälle att få koppla av ett tag. Men tyvärr så blir det tvärt om. Jag får verkligen inte koppla av. Jag blir ännu mer stressad av kören. För det första så får jag vänta två timmar innan det börjar och det är skittrökigt! Vi kan inte börja tidigare heller eftersom de andra har en lång dag på tisdagar. Kören slutar 5 minuter innan min buss går. För att hinna med den bussen så måste jag gå en kvart tidigare ifrån kören varje dag. Fatta vad man missar! Plus att det är uppträdanden jätteofta, jag kan ju inte ens låtarna eftersom jag är ny. Alla andra kan ju dom.

Aja, fördigpratat om kören. Idag har jag tränat lite mer på danserna, haha. Nu ska jag och mamma se en film som jag lånat av morbror johan. Men måste först lägga ut lite bilder till som jag lagt in :)


Jag med en (tro det eller ej) livs levande falk på armen!


Mamma med samma falk.


Jag med någon pirat ;)

l


Jag vill tillbaka!

Bilder ifrån Tunisien! :D


Den bjuder jag på!


Mamma på våran tur till Hammamet


En man på sin kamel dök plöttsligt upp på stranden


Utsikt ifrån hotellet


Lord och jag!


Mamma och hennes lilla Habibi!


Clownen Nelly!



Mamma med en jättesöt katt!


Jag med samma söta katt!


Jag vill tillbaka! ♥
l


rubrik

Eftersom det är måndag idag så stannade jag självklart kvar efter skolan för att sjunga lite :) Det gick riktigt bra den här gången faktiskt, jag lärde mig också en ny låt :)
Efter skolan stack jag hem till sandra och kollade på en superbra film!
Ursäkta om jag är så tråkig nu för tiden. Jag har inga bilder, men jag ska försöka lägga in en massa. Godnatt
l


:)

Jag ska sova nu, eftersom det faktiskt är skola i morgon. Men jag måste bara säga en sak:
"På smällen" är fan den bästa film jag någonsin sett! :) PUSS
l

Hemfärd

Idag åker jag hem. jag tar tåget som går vid 5-tiden. Så jag är nog hemma i forsbacka vid sjutiden. Jag måste ringa Mogge också, jag har min tandborste och laddare hos honon. Det är ganska viktigt :) Jag hör av mig när jag kommer hem, får se vad jag hittar på då. Det är ju en massa bra program på tv i kväll :)
Hittade bilden på pappas data. Inte lite snygg? ;)

RSS 2.0