GI

Tänkte bara säga tack för alla snälla kommentarer! Jag fick en fråga om jag hade testat använt GI-metoden, och svaret är ja. Det gick jättebra i början men tyvärr så har man halkat dit igen. Men nu är jag berädd att börja om från början igen. Nu när jag har gått upp dubbelt så mycket av vad jag har gått ner. Jag hatar verkligen mig själv just nu, det är hemskt!

Just nu sitter jag här med Marika, och väntar på att hennes mamma ska komma hem så att vi slipper hennes lillebrorsa ett tag :) Trött på barn just nu, haha.
Hörs senare! :D


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Jag blir 19 i år och min dotter är 10 månader, så jag var alltså 17 när hon kom. Hoppas att du kan komma igång med GI igen då :) Det fungerar så effektivt, jag hade ju inte tid för någon träning efter Nellie kommit men tappade alla kilon ändå. Så det är jag väldigt tacksam för :) Hur gammal är du förresten? Kram

2009-07-23 @ 20:44:04
URL: http://nelliebellibus.blogg.se/
Postat av: emma

hoppas du har en bra kväll? (:

2009-07-23 @ 21:51:39
URL: http://metrobloggen.se/Obscene
Postat av: Therese

Jasså,jag trodde du var äldre :) Jodå, hennes pappa är jag tillsammans med ;) Vi har varit tillsammans i 7 år , så det är rätt så stadigt hehe..Jag hoppas du lyckas med att tappa några kilo nu då! Hejjar verkligen på dig!I vilken stad bor du? Kramar!

2009-07-23 @ 22:53:20
URL: http://nelliebellibus.blogg.se/
Postat av: emma

min med tack (: vad händer i helgen?

2009-07-23 @ 23:15:22
URL: http://metrobloggen.se/Obscene

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0